Bepaal jouw visie, missie en strategie met de life coach in Rotterdam

Wat vind je nou echt belangrijk in het leven? Als life coach in Rotterdam help ik jou met het bepalen van jouw missie, visie en strategie. Twijfel je of je huidige functie nog wel bij je past? Of twijfel je over het kiezen van een nieuwe job of heb je keuze stress voor het kiezen van een opleiding? Je wilt iets gaan doen waar je écht gelukkig van wordt. Jaren geleden heb ik die passie al gevonden en in mijn werk als life coach en mindset coach in Rotterdam en heb ik de mogelijkheid om nog meer met deze passie te doen. Ik word gelukkig van het helpen van mensen in het stellen en behalen van hun mooiste doelen. Samen gaan wij aan de slag met het creëren van de juiste mindset waarmee je kunt uitgroeien tot alles wat je wilt zijn. Bij het groeien van die mindset krijg je steeds helderder voor ogen wat jouw visie, missie en strategie zijn. Maak meteen een afspraak voor een consult!

Neem contact op

Life coach in Rotterdam helpt jou met het bepalen van jouw kernwaarden

Als life coach in Rotterdam is het mijn passie om jou te coachen bij het vinden van datgene wat jou echt gelukkig maakt. Waar wordt je nou echt warm van? Wat drijft jou bij het maken van keuzes? Het is goed om te weten wat jij diep van binnen belangrijk vindt. Dit is een van de belangrijkste onderwerpen bij persoonlijke groei. Als je op zoek moet gaan naar een nieuwe baan of functie kun je trouw blijven aan je innerlijke kompas. Dat is waar wij samen naar op zoek gaan. Je krijgt een concreet beeld van wat jouw drijfveren zijn, maar ook waar je allergieën zitten. Hierdoor weet je ook wat voor dingen je beter kunt vermijden. Meer weten over mijn werkwijze als life coach in Rotterdam? Neem contact op!

Bekijk mijn diensten

Life coach in Rotterdam zet samen met jou de schouders eronder

Mijn missie als life coach in Rotterdam is om de wereld een stukje beter te maken door m’n passie uit te voeren. Een gelukkig en positief mens, maakt de wereld beter. Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in: ‘Waarom doen mensen wat ze doen en vooral ook waarom voel ik wat ik voel’. Bij iedere gebeurtenis in je leven komt er een bepaald gevoel kijken. Wist je dat je emoties wel degelijk kunt sturen? Boek een consult en ik geef je tools in handen waarmee je de emoties accepteert en er tegelijkertijd een positieve wending aan kunt geven. Meer weten? Mail naar info@yourlifematters.nl

Ervaringen van uw voorgangers

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?Klik op de contact button hieronder en laat je gegevens achter. Dan spreek ik je snel.

Meer informatie