Mindset coach gaat samen met jou op zoek naar de juiste mindset

Heb je blokkerende overtuigingen? Als mindset coach ga ik samen met jou op zoek naar de minset die past bij wat en wie je wilt zijn. Negatieve overtuigingen kunnen er voor zorgen dat je wordt belemmerd bij het behalen van je doelen of om simpelweg gelukkig te zijn. Als je last hebt van negatieve gedachtes en niet weet wat je daarmee moet is het tijd om in actie te komen! In mijn werk als mindset coach besteed ik veel aandacht aan het ontwikkelen van motiverende overtuigingen. Ook komt positief leren denken aan bod. Jij kunt namelijk leren om je gedachtes te sturen en positief om te buigen. Jouw gedachtes hebben invloed op hoe je je voelt en kunnen er voor zorgen dat je in bepaalde situaties blokkeert. Doorbreek deze patronen en maak een afspraak voor een consult bij mij als life coach in Rotterdam!

Neem contact op

Mijn visie als mindset coach over positieve gedachtes

Bij iedere gebeurtenis in je leven komt er een gevoel om de hoek kijken. Een emotie komt omhoog als reactie op die gebeurtenissen. Deze emotie kan zowel negatief als positief zijn en vaak denken mensen dat je er geen invloed op hebt. Ik wil jou als mindset coach laten inzien hoe je je emoties wel degelijk kunt sturen. Het is namelijk niet de situatie of gebeurtenis zelf maar het zijn jouw gedachtes die hier betekenis aan geven. Dit gaat (bijna) altijd op geheel automatische wijze. Alleen de keuze is aan jou hoe je hierop reageert. Jij hebt de controle! Leer je gedachtes om te buigen door een afspraak in te plannen.

Bekijk mijn diensten

Mijn werkwijze als mindset coach

Als mindset coach zie ik het werken aan je mindset ook als een vorm van persoonlijke groei. Door te investeren in het werken aan een positieve mindset lukt het je waarschijnlijk beter om je doelen te bereiken. Dit zijn niet zomaar oppervlakkige doelen maar doelen waar jouw innerlijke drijfveren helemaal op aan sluiten. Tijdens een consult gaan we op zoek naar patronen en doorbreken de negatieve. Maak het leven mooier en kies voor de positieve benadering. Boek een consult via het contactformulier.

Ervaringen van uw voorgangers

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?Klik op de contact button hieronder en laat je gegevens achter. Dan spreek ik je snel.

Meer informatie