Michael, 37 jaar

Om te beginnen is Bas iemand met een hart van goud. Hij bekijkt altijd alles goed van zijn eigen oogpunt maar kan zich ook heel goed verbeelden/verplaatsen in iemand anders. Hij is dus niet iemand die zegt hoe het is en niet openstaat voor andere mening. Hij is juist iemand die altijd iemand anders zijn mening respecteert. Hij staat dus altijd open om iets vanuit een ander oogpunt te bekijken.

Hij is iemand die altijd doorvraagt en niet zomaar alles klakkeloos aanneemt en dat is in mijn ogen een hele sterke eigenschap. Als iemand zijn verhaal doet of zijn mening geeft is hij altijd benieuwd hoe die persoon tot die mening komt.

In mijn ogen is zijn sterkste eigenschap het vermogen om iemand zijn verhalen aan te horen en goed te luisteren. Als je iets tegen hem verteld heb je echt het gevoel dat hij 100% naar je luistert en alleen maar met het gesprek bezig is en niet met randzaken. Dit noem ik “The Power of Now” dus echt in het moment leven. Hij geeft je dus echt het gevoel dat hij volledig naar je zit te luisteren, dit zijn maar weinig mensen die dit in zich hebben.

Wat hem ook siert is het gevoel dat hij bij zich draagt en de rust die hij uitstraalt. Het is een heel fijn persoon om bij in de buurt te zijn. Hij staat positief in het leven en dat straalt hij uit op de mensen om zich heen. Ik heb gemerkt dat mensen graag bij hem in de buurt zijn puur om het gevoel dat hij jou geeft. Dus een hele sterke eigenschap is dat hij mensen die wat minder in hun vel zitten kan helpen door alleen al zijn uitstraling van positiviteit.

Hij is ook iemand die je altijd kan benaderen of bellen als je ergens mee zit en je echt goede adviezen kan geven. Hij is iemand als je ergens mee zit als eerste aan denkt om advies aan te vragen. Iemand met levenservaring en wijsheid.

Remon, 31 jaar

“Dankzij Bas sta ik meer ontspannen in het leven. Hij heeft mij inzicht gegeven in mijn persoonlijke situaties, door aannames die ik zelf maak ter discussie te stellen. Bas bezit de gave om op een hele natuurlijke manier open, vriendelijke en soms indringende vragen te stellen, waaruit echte interesse blijkt en waardoor ik op een andere manier naar zaken ben gaan kijken.

Door goed door te vragen over de emoties die ik ervaar tijdens gebeurtenissen op het werk of privé, weet Bas op een efficiënte manier tot de kern van mijn gevoel te komen. In combinatie met mijn bijbehorende behoeftes begrijp ik nu beter waar mijn emoties door ontstaan.

Dankzij deze basis kan ik makkelijker feedback ontvangen en geven, door vooral mijn gevoelens te verwoorden of mijn overtuigingen los te laten, Ik kan beter omgaan met stresssituaties en weet mijn grenzen aan te geven.

Leander, 30 jaar

…Bas is een gouwe gozer en staat altijd voor iedereen klaar. Bas is iemand die veel mensenkennis heeft en altijd een fijne manier heeft van praten wanneer het om persoonlijke “problemen” gaat. Het gevoel dat je je begrepen voelt is wat Bas goed kan. Hij heeft mij een heel mooi en sterk beeld op het leven gegeven. Ik noem hem mijn persoonlijke dr. Phil. Bas, bedankt daarvoor, dat meen ik uit het diepst van mijn hart!