Persoonlijke groei aan de hand van vier topics

Wat betekent persoonlijke groei voor jou? Lastige vraag natuurlijk want het is een heel breed begrip en voor iedereen betekent het iets anders. Als life coach in Rotterdam zie ik persoonlijke groei als een combinatie van je mindset, hoe je omgaat met uitdagingen, doelen stellen aan de hand van je innerlijke kompas en inzicht hebben in je kernwaarden. Hierbij wil ik jou graag ondersteunen door inzicht te krijgen in jezelf en je een andere denkwijze aan te leren. Ook kunnen we een concreet plan maken om uitdagingen te overwinnen. Heb je behoefte aan het maken van een concreet en behapbaar plan om een droom te verwezenlijken? Daar help ik je graag bij op weg. Uiteraard niet zonder jouw kernwaarden uit het oog te verliezen. Waar kan ik jou bij ondersteunen? Vul het contactformulier in en we spreken elkaar snel.

Neem contact op

Persoonlijke groei door jezelf lief te hebben

Als mindset coach ben ik ervan overtuigd dat jezelf accepteren hoe je bent en jezelf liefhebben een goede basis is om gelukkig te zijn en te blijven. Door continue te werken aan je persoonlijke groei en duidelijke keuzes te maken bepaal jij de richting van je leven. Jij bepaalt of je lui op de bank gaat hangen, bij de pakken neer gaat zitten of dat je de schouders eronder zet en voor jouw dromen gaat. Stilstaan is achteruit gaan en daarmee blokkeer je je eigen mogelijkheden voor persoonlijke groei. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen. Het duurt veel te kort om niet alles te proberen en te doen wat je graag zou willen. Weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag op weg. Maak een afspraak voor een consult!

Bekijk mijn diensten

Persoonlijke groei door te stoppen met zorgen maken

Ojee, gaat dat wel goed? Heb ik daar wel genoeg aandacht aan besteed? Had ik het toch anders kunnen aanpakken? Wie kent het niet: die continue gedachtestroom in je hoofd die maar niet wilt stoppen. Alleen het jammere is dat het je belemmert in je persoonlijke groei. Zorgen lossen namelijk niets op en kosten alleen maar energie. Wij gaan die negatieve overtuigingen opzij zetten en vervangen ze door motiverende overtuigingen. Zet die zorgen uit je hoofd door nu een afspraak in te plannen!

Ervaringen van uw voorgangers

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?Klik op de contact button hieronder en laat je gegevens achter. Dan spreek ik je snel.

Meer informatie